Cine suntem

Dumitru şi Asociaţii este una din casele de avocatură din Bucureşti care activează în principal pe piaţa avocaturii de business, remarcându-se prin profesionalism şi standarde ridicate de calitate.

Din echipa noastră fac parte atât avocaţi cu o experienţă de peste 20 de ani în profesie, cât şi avocaţi mai tineri, dinamici şi pregătiţi pentru a găsi rezolvare chiar şi celor mai recente probleme juridice.

În funcţie de zona de acţiune din diversele ramuri ale dreptului şi în raport de interesele şi problemele clientului, avocaţii nostri pot avea atât o abordare pragmatică, oferind soluţii juridice pe termen scurt, cât şi una strategică, de anvergură, care să implice proiecte pe termen mediu şi lung, contribuind la identificarea şi valorificarea oportunităţilor juridice de dezvoltare a afacerilor clienţilor.

Specializările multiple ale avocaţilor care activează în cadrul SCA Dumitru şi Asociaţii, precum și experiența lor vastă ȋn diferite arii de practică, atât sub forma consultanţei cât şi a reprezentării în litigii, le permit să fie permanent alături de clienţi, cu cele mai bune sfaturi juridice şi recomandări, apărându-le drepturile şi interesele şi sprijinindu-i în activitatea lor.